dilluns, 26 de setembre de 2011

El Casal 3 Voltes Rebel, pendent de desallotjar aquest matí del 26 de setembre


Els col·lectius del centre convoquen un esmorzar popular per avui, 26 de setembre
Avui dilluns, 26 de setembre, és la data prevista per al desallotjament del Casal popular 3 Voltes Rebel, situat al carrer Argullós de Prosperitat, a Nou Barris. Des dels col·lectius que dinamitzen el centre, expliquen que el procés judicial "ha finalitzat amb una sentència favorable al propietari de l'immoble, posseïdor també de diferents locals comercials de la zona."

El Casal va inaugurar-se a l'estiu del 2006, després que l'Assemblea de Joves de Nou Barris el rehabilités. Des d'aleshores, ha estat seu social de diferents entitats, des de la Cooperativa Agroecològica El Llevat fins a la CUP de Nou Barris, passant per l'associació 500x20 en defensa de l'habitatge digne o l'Oficina de Drets Socials per a l'assessorament laboral gratuït. Ha estat escenari de debats, xerrades, projeccions de cinema alternatiu, recitals poètics i altres activitats.

Els col·lectius que dinamitzen el Casal han convocat un esmorzar el dilluns, 26 de setembre, a dos quarts de nou del matí per tal d'intentar evitar que aquest esdevingui "el tercer espai de participació popular tancat per l'Administració en menys d'un any a Nou Barris", després del Casal de Joves de Prosperitat i el Taller d'autoreparació de bicicletes L@s Bicios@s.


Canals de vídeo

http://www.youtube.com/channel/UCwKJH7B5MeKWWG_6x_mBn_g?feature=watch