divendres, 10 de setembre de 2010

Antonio Molina canta "El hijo mío" a "El Cristo de los Faroles" (1956). I comentari sobre el mètode de les EscopofíliesAprofito que no hi ha sessió aquesta setmana per fer-vos avinent com funciona la selecció de materials que passem a les Escopofílies, que, per cert, enguany compleixen la seva novena edició.
Ho dic perquè igual hi ha algú que pensa que el que es veu són coses baixades del youtube o alguna cosa per l'estil. De cap de les maneres. És just el contrari. De fet un dels criteris és que el que es passi no hi sigui a cap dels canals d'aquest tipus. I si hi és, és perquè el poso jo i molt després d'haver-lo passat a la Reina. Un exemple. El 5 de febrer de l'any passat vam posar a Antonio Molina cantant "El hijo mío" a la pel.lícula "El Cristo de los Faroles", del 1956. Doncs ara mateix l'acabo de penjar al youtube.
S'ha d'anar amb compte amb aquesta pràctica de penjar seqüències de pelis perquè és la que em va costar que em tanquessin el canal reindafrica que tenia obert i on hi havia un munt de coses que no he pogut recuperar. El d'ara es diu cantodelatipulacion en honor del títol d'una novel.la genial de Pierre Mac Orlan. He fet altres canals al googlevideo, al dailymotion i al vimeo, aquestes si com reinadafrica.
El que és passa, ara ho explico, són coses que he vist, he recordat o algú m'ha demanat al llarg del mes precedent. Són coses rippejades de dvd o vhs propis, comprats, llogats, prestats o trobats pel carrer o bé baixades de programes com l'ares o l'emule, moltes vegades després de setmanes o de mesos –paraula– d'espera pacient a que s'anessin descarregant.
Pel que fa a les coses rippejades, el que faig aleshores és deixar-les disponibles a aquestes xarxes P2P, és a dir emule i ares, amb la marca reinadafrica entre gafets (és a dir cortxets, que ho acabo de mirar al diccionari). Són pel.lícules que no hi eren disponibles a la xarxa i que ara ho estan. He pensat que obriré una secció al meu bloc que diré "la col.lecció de la Reina" o alguna cosa per l'estil, per anar-vos-les presentant.
De pas, també he penjat amb aquesta denominació discs en vinil que he vist que tampoc hi eren. Més que res perquè això de compartir coses que veig que no hi eren a la xarxa em diverteix força i m'entretén.
Veieu perquè vaig sempre de puto cul? Perquè perdo miserablement el temps en aquestes xominades. Però, què voleu?, tot no pot ser treballar i treballar.
Us esperem el 16. La Reina ha quedat xulíssima. N'estaven al corrent fins i tot el senglars de l'altra nit, que seria que s'equivocarien de dia.


Canals de vídeo

http://www.youtube.com/channel/UCwKJH7B5MeKWWG_6x_mBn_g?feature=watch